Wij zorgen ervoor dat zorgprofessionals dagelijks probleemloos kunnen werken met onze ICT systemen

Wie wij zijn?

Wij zijn Sectra: een Zweedse wereldspeler op het gebied van Medical Imaging IT. In Nederland zijn wij marktleider en helpen zorgprofessionals overzicht te houden over alle diagnostische beeldvorming zoals bv. CT en MRI scans. Wij creëren één persoonlijke digitale werkplek die plaatsonafhankelijk is en toegang geeft tot alle relevante diagnostische applicaties en beelden. Onze oplossingen stellen o.a. Radiologen, Cardiologen en Pathologen in staat patiënten te volgen, eenvoudig onderzoeksresultaten te vergelijken en diagnoses nog sneller en preciezer te stellen.

 

We zijn een snelgroeiende organisatie met een divers team en een open cultuur. Ons hoofdkantoor is in Zweden en wereldwijd hebben we 18 vestigingen. Het Benelux kantoor bevindt zich in Almere waar we nauw samen werken met elkaar en banden onderhouden met collega’s uit de hele wereld.

We lunchen dagelijks samen, hebben maandelijks een Rocking Friday en ondernemen ook buiten het werk gezamenlijke activiteiten zoals borrels, sporten of team uitjes. Op deze manier zorgen we voor een goede sfeer en behalen we samen de successen.

 

Wil je meer weten over Sectra, bezoek dan onze site: sectra.com of Sectra.com/benelux

 

Heb je interesse in een stage, afstudeerplek en/of een bijbaan, neem dan contact op met ons:

https://www.linkedin.com/in/monique-meijn-22b72530/

Bekijk hoe anderen de stage bij Sectra hebben ervaren: