Sectra bereidt de zorg voor op de toekomst, help je mee?

Wie wij zijn?

Sectra maakt en implementeert de systemen waarin beelden van Radiologie, maar ook Pathologie en Cardiologie worden opgeslagen. Denk daarbij aan Röntgenfoto’s, CT-onderzoeken of Hartkatheterisatie-beelden. De artsen bekijken deze beelden in het Sectra-systeem (PACS / Enterprise Imaging) om vervolgens goed en snel een ziektebeeld te kunnen vaststellen en een behandeling te kunnen starten. Je kunt je voorstellen dat het belangrijk is dat zo’n programma snel en betrouwbaar is en de arts goed kan helpen een goede diagnose te stellen.

De Medical Imaging IT wereld ontwikkelt in hoog tempo. Bij Sectra volgen we deze ontwikkelingen nauwlettend; Niet alleen helpen we het nóg beter te maken, we mogen ze ook in de ziekenhuizen implementeren en ondersteunen onze eindgebruikers tijdens het gebruik van het programma. Dit maakt dat we veel samen met zorgprofessionals werken. Juist door veel van elkaar te leren werken we samen aan een betere zorg. Nu en morgen.

We zijn een snelgroeiende organisatie met een divers en internationaal team. Met een hoofdkantoor in Zweden, een kantoor in Almere en nog 16 andere kantoren wereldwijd wordt er dagelijks samengewerkt met veel verschillende mensen uit diverse landen.

Sectra heeft een open cultuur, met veel ruimte voor groei en ontwikkeling, maar ook zeker voor gezelligheid! We werken veel met elkaar samen; zowel thuis als op kantoor. Zijn we op kantoor, dan lunchen we met elkaar en pakken we geregeld ook een drankje met elkaar om een mooie werkdag of –week af te sluiten. Ook is er mogelijkheid om mee te sporten voor wie dat wil. Op deze manier zorgen we voor een goede sfeer en behalen we samen de successen.

Wil jij ook bijdragen aan betere zorg?

Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent in een bijbaan, kom stagelopen, meld je aan voor onze Traineeship of laat je informeren via onze webpagina.

Direct contact? Kan zeker!
Monique Meijn | LinkedIn
Rein Varkevisser | LinkedIn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hoe anderen de stage bij Sectra hebben ervaren: