Nieuwsbrief mei 2018

 

 

 

Nieuwsbrief

Met de buitenlandse reis achter de rug is april alweer voorbij gevlogen. Deze maand doen we het daarom iets rustiger aan en zetten we vooral jouw ouders aan de bak bij de ouderdag!

Veel leesplezier,
Het 22ste MIKpunt bestuur

MIKkers van de maand: de BuReCo!

In mei zetten we graag de Buitenlandse Reis Commissie in het zonnetje. Zij hebben namelijk de reis naar het zonnige Ljubljana voor ons georganiseerd! Op wonderbaarlijke wijze zorgden Noël, Melissa, Rick, Noa, Clyde en Sasja voor een probleemloze reis. Bedankt voor dit fantastische weekend! 
 
Ken jij iemand die het verdient om volgende maand op deze prominente plek geëerd te worden? Tip ons in een mailtje.

Ouderdag 19 mei

Zoals elk jaar organiseert studievereniging MIKpunt een ouderdag. Op zaterdag 19 mei kunnen jouw ouders de schoolbanken in duiken en een dagje Medische Informatiekunde volgen. 
We hebben een leuk programma gepland waar colleges over geneeskunde en informatiekunde gegeven worden. Aan het einde van de middag krijgen jouw ouders de kans om zelf een programma te schrijven tijdens het practicum.
De inloop is van 10:00 uur tot 10:30 uur en de dag eindigt rond 16:00 uur. Lunchpakketjes zijn onnodig, want wij organiseren de lunch in de Epsteinbar op de faculteit. Het volledige programma volgt nog.
Mocht je ons niet vertrouwen in het schetsen van een realistisch beeld van de studie, kom dan vooral zelf ook mee! Aanmelden kan via dit formulier

 

Terugblik naar Ljubljana

Eerder in deze nieuwsbrief hebben we de BuReCo al bedankt, maar natuurlijk kunnen we de andere wereldreizigers niet vergeten! Ook jullie hebben gezorgd voor een super gezellige tijd in Slovenië. Samen zijn we niet alleen naar Ljubljana, maar ook naar Bled geweest, hebben we geraft en natuurlijk de nodige drankjes genuttigd! We hopen volgend jaar weer zo’n leuke reis met een even leuke groep mee te mogen maken.

 
Logo_normal.1.1.png

View Online   •   Unsubscribe