Mansystems is een IT-bedrijf gespecialiseerd in Mendix, gevestigd in Barneveld (NL), Rijsenhout (NL), Saarbrücken (DE) en Wiesbaden (DE). Wij bouwen web en mobiele applicaties voor onze klanten welke helpen om de business te optimaliseren en te automatiseren. Ons doel is om élke organisatie te laten groeien!

Daarnaast hebben we onze Mansystems Mendix Academy waarin we Developers en Consultants opleiden.

Er werken ongeveer 60 mensen bij Mansystems NL, waardoor we iedereen bij naam kennen en daardoor een persoonlijke cultuur en platte structuur hebben.

Wij zijn onder andere werkzaam (geweest) bij ILD Care, Privazorg, Julius Center, Universitair Medisch Centrum Utrecht en Medisch Centrum Twente. En natuurlijk ook nog vele bedrijven meer uit andere sectoren, zoals Logistiek en Telecommunicatie.
Voor meer informatie over ons, zie ook www.mansystems.com

Mendix?
Mendix is een low-code modelleerplatform, waarvoor minder technische kennis nodig is dan bij traditionele talen. Hierdoor is Mendix voor (bijna) iedereen geschikt en kan er snel een app neergezet worden. Naast het programmeren ondersteunt Mendix ook het Scrum-proces. Voor meer informatie over Mendix, zie ook www.mendix.com

Stage of Traineeship
Als jij bij ons een stage opdracht wil doen, mag je zelf bepalen waar deze over gaat. Wil je een app bouwen voor een Medisch centrum of liever voor patiënten? Alle opties staan open!

Mocht je na je studie geïnteresseerd zijn in Mendix, kijk dan eens naar ons Traineeship. In de Mansystems Mendix Academy word je in 1 jaar klaargestoomd als Mendix Advanced Developer.

www.mansystemsacademy.nl