Wil je samenwerken aan de gezondheid van iedereen? Bij een innovatieve en snelgroeiende organisatie? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn we?

Met 4.500 medisch specialisten en paramedici en 7.500 huisartsen is Ksyos de grootste digitale zorginstelling van Nederland. Samen zien we zo’n 2.000 patiënten per dag. Dicht bij huis, zonder wachttijd en voor een eerlijke prijs. Van cardiologie en dermatologie tot oogheelkunde, pulmonologie en GGZ: Ksyos maakt de zorg slimmer, beter en menselijker. Wij zijn ervan overtuigd dat elke Nederlander baat heeft bij de diensten die wij leveren. Als je ziek bent, maar ook als je gezond bent en gezond wilt blijven. Zo houden we de gezondheid van onze kinderen bereikbaar en betaalbaar.

Waar staan wij voor?

We hebben meer keuze dan ooit, ons welzijn groeit en we worden ouder dan welke andere generatie ook voor ons. Digitalisering verandert de manier waarop we leven en werken. Dat biedt grote mogelijkheden. Ook in de zorg.

Waar start-ups zich nu storten op eHealth, is Ksyos de visionair die de mogelijkheden van slim internet in de zorg al lang geleden zag. Waarom zou iemand naar de huisarts gaan met een ‘verdachte’ moedervlek, een doorverwijzing krijgen, weken thuis wachten in onzekerheid, vrij nemen van werk om naar de specialist te gaan en dan binnen 2 minuten weer buiten staan met de diagnose ‘niks aan de hand’? Ksyos maakt van zorg ‘werken aan je gezondheid’. Door een snelle afhandeling, door de werkwijze van zorgverleners zorgvuldig te digitaliseren en te ondersteunen, door doorverwijzingen te voorkomen en mensen te betrekken bij hun eigen zorg. Daarmee versnelt Ksyos de zorg, bespaart het kosten en krijgen zorgverleners tijd voor complexere zorg en vooral aandacht. En krijgt ieder de regie in handen over zijn eigen gezondheid.

Niet langer staat het systeem centraal, maar de mens: de burger, de specialist, de patiënt, de huisarts en de paramedicus. Ksyos helpt hen samen te werken aan de gezondheid van iedereen. Dichtbij, in hun eigen wijk.

Met wie ga je werken?

Onze 12.000 zorgverleners zijn er voor de burger. Daarnaast werken er zo’n 80 gemotiveerde professionals aan innovatie, implementatie en opschaling op ons kantoor in Amstelveen.

 

Interesse? Kijk op onze vacaturewebsite https://www.ksyos.nl/over/vacatures/

Voor vragen kan je contact opnemen met Hanne Veraart via 020-6000060 of hr@ksyos.nl