Furore

Furore is een ICT-specialist in de gezondheidszorg en de wetenschap. Wij kennen de elektronisch patiëntendossiers (EPD’s) in de Nederlandse markt en combineren technische kennis met kennis van zorgprocessen en wet- en regelgeving. Furore heeft een onafhankelijke positie en werkt uitsluitend in opdracht van de zorginstelling als counterpart van de leverancier.

Met een team van 90 medewerkers ondersteunen we zorginstellingen bij het gehele EPD-traject. Van kick-off tot implementatie en van support tot optimalisatie. De dienstverlening van Furore bestaat uit drie expertises: EPD implementatie, data en software engineering. In alle projecten die we doen komt onze 30 jaar ervaring in de zorg sector zeer van pas.

 

De bedrijfscultuur bij Furore is informeel en open, een bedrijf waar nieuwsgierigheid wordt gestimuleerd. Medewerkers denken voortdurend na over nieuwe oplossingen of ze doen suggesties om een bestaand project te verbeteren. Hierdoor blijf je betrokken bij de organisatie en het product, terwijl je zelf doorgroeit. Als je de bedrijfscultuur bij Furore heel kort moet samenvatten, dan kan dat in twee woorden: vakmanschap en plezier.